Containerservice Hadeland AS

Container Service Hadeland Logo

Containerservice Hadeland AS er en leverandør av tjenester knyttet til innsamling og transport av avfall fra bedrifter og privatpersoner.

Bedriften stiller strenge krav til kvaliteten på produktene vi benytter, tjenesten vi leverer og arbeidet vi utfører. Vår visjon er å “tilby den beste transportløsningen for våre kunder”. Med kvalitetsbevisste medarbeidere som innehar god erfaring og moderne utstyr stiller vi godt rustet til å ta oppdraget kunde trenger hjelp med.

Krav til kvalitet og presisjon er i fokus på alle oppdrag. Vi har etablert et system for kvalitet og miljøsikring. Systemet støtter kravene myndighetene har satt når det gjelder helse, miljø og sikkerhet.

Vi er sertifiserte i henhold til Norges Lastebileier-Forbund sin bransjestandard: “Kvalitet og miljø på vei”.

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Containerservice Hadeland, vi dekker deres transportbehov.

HISTORIE

Containerservice Hadeland ble startet i 1989 av Jan Arild Mathisen. Han startet med en lastebil og noen få containere, men måtte fort ekspandere. I 1999 ble firmaet et AS, og i 2009 feiret vi 20 års jubileum. Jubileumet ble feiret med stand i Gran sentrum, med utstilling av lastebiler og servering av vafler til besøkende. En vellykket dag hvor nærmiljøet fikk et innblikk i driften av et lastebilselskap.

Jan Arild Mathisen ble kåret til Årets lastebileier i 2007. Denne deles ut av Norges Lastebileier Forbund og vi er meget stolte over mottakelsen.
I 2008 mottok vi også Volvos pris for "kvalitet, sikkerhet og miljø".

I dag er firmaet en ledende leverandør av avfall og transporttjenester på Hadeland og omegn. Vi består nå av over 20 lastebiler og enda flere ansatte.Stian Dalby Mathisen er nå daglig leder og har tatt over etter faren sin. Med Jonas Dalby Mathisen som nestleder og Elin Dalby Mathisen på kontoret jobbes det hardt for at firmaet skal fortsette å lykkes og ønsker et sterkt firma for fremtiden.

Containerservice Hadeland har lang erfaring innen transport og avfallsbransjen. Anlegg, utstyr og de menneskelige ressursene gir oss de beste løsningene for kundene våre. Dette gjør oss til en erfaren medspiller for våre kunder når de skal håndtere avfall og restprodukter fra sine bedrifter. Med rask og god service, og god kjennskap til lokalsamfunnet, ønsker vi å være et klart valg for avfallsløsninger på Hadeland og Ringerike. Vi ønsker å være en god samarbeidspartner for hele lokalsamfunnet.

Har du kommentarer til oss, tar vi gjerne i mot ris og ros. Slå på tråden eller send oss en e-post. Man kan alltid bli bedre, og vi vil gjerne ha din hjelp til det.

utstilling av lastebiler og servering